stallrb.blogg.se

Tillbaka..

Kategori: Allmänt



Gör ett litet nytt försök här med bloggen. Ber om ursäkt om någon tyckte att jag var oödmjuk och skröt om vad jag håller på med dagligen. Förmodligen sticker det lite i ögonen och det kan jag bjuda på :) puss i påsk..


Happ sen sist då? Jo kom hem från Holland hela och mindre rena, Babsan vart väldigt trött efter den långa resan. Men som planerat fick alla tre en välförtjänt semester. 
Amulette, Niki och Ego har årsdebuterat.
Mulle va i Örebro och fick pris i 1m klassen dock kom hennes lite akilleshäl fram i 110 klassen. 

Niki, Ego och Amulette va sen i Avesta och hoppade. Ego gjorde sina livs första starter och hoppade 90 med 4fel sen 1m felfritt. Super kul att han var så lugn och avspänd hela dagen. 
Niki gjorde comeback fick till en ryttartabbe i omhoppningen i första klassen vilket självklart leder till ett stopp. Klapp på halsen sen resten felfritt. 110 va bättre och det flöt på felfritt. 
Amulette va felfri i både 1m och 110..

Glassen och Babette va ut och luftade sig i Hamre. Babsan va pigg och glad hoppade felfritt i 130 klassen. Glasen va lite väl taggad i 120 så fick lite fel i omhoppningen. Kände ändå att hon va klar för större uppgifter så hon fick debutera 130, det gjorde hon felfritt.

Easy Girl har vi köpt in som tävlingshäst/framtida avelssto. Kommer bli toppen bra tror jag. 

Lou Moor och Urbie har flyttat till respektive nya ägare. Önskar er lycka till i framtiden med dessa fina hästar. 

Nu framöver har vi ett gäng tävlingar framför oss, Sessan skall hoppa 120-130 i vilsta. Sen åker Sessan, Glassen och Babette till Grevagården och Kungsbacka. 

Vi ses å hörs :) ps. Va snälla, då fortsätter jag blogga! 



Kommentera inlägget här: